Maribor – AIK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Maribor har inlett säsongen svagt och och har utöver vinsten mot isländska Valur i första kvalomgången förlorat en match och kryssat en. Gällande skadesituationen, saknas hemmalagets förstemålvakt Kenan Piric. Ytterligare fem pjäser saknas här, däribland fjolårets skyttekung Zahovic. Maribor är kända för deras starka defensiv och kraften i försvarsspelet. De är också starka på fasta situationer.

AIK har i och med segern mot Helsingborg senast, fyra segrar på de fem senaste matcherna (förlusten kom mot Ararat-Armenia i första matchen av kvalomgång 1). Rikard Norling har fått ihop lagets defensiv igen, vilket har varit AIK:s signum de senaste åren och ett problem i inledningen. I takt med de rådande förutsättningarna och ett antal viktiga spelare på skadelistan, talar det mesta för en målfattiga match.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Maribor – AIK
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:15, 24/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!