AIK – Maribor

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

AIK spelar returmatchen av mötet mot Maribor, hemma på Friends Arena. 08:orna befinner sig just nu i Champions League-kvalets andra runda. Förlusten från första mötet, innebär att hemmalaget står inför en rejäl utmaning. Laget har också hittat formen, vilket kommer lägligt. Gnagets stora stjärna Henok Goitom, går som tåget för tillfället och är samtidigt formstark. Stockholmarna är favoriter ikväll.

Maribor är spel i Europa, vilket inte är något främmande då de brukar ha med kvalspelet att göra, men trots det så bör man inte undervärdera ett lag från Allsvenskan. Några exempel på senare tid är Malmö och Östersund som verkligen presterat på den här nivån tidigare. Allsvenskan har sakta men säkert ökat sin status, trots det är avståndet till de allra största långt borta. AIK känns något hetare inför returen.

Jag spelar på AIK Draw No Bet till 1,47 @ ComeOn.

  • Match: AIK – Maribor
  • Spel: AIK DnB
  • Odds: 1,47 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/7

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!