Östersund – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersund har haft problem att vinna matcher under den senaste tiden. Emellertid förlorar klubben i stort sett aldrig på hemmaplan. Man har endast förlorat en dess nio spelade hemmamatcher hittills. Tre segrar har det dock bara blivit, men idag är motståndet väldigt överkomligt när jumbon gästar. Klubben har slagit Norrköping, Helsingborg och Falkenberg inför hemmafansen. Man ska givetvis vara favoriter.

Eskilstuna placerar sig såhär långt sist i Allsvenskan med endast elva inspelade poäng. Tio av dessa elva har kommit på hemmaplan och hemma på Tunavallen klarar man utan problem av att hävda sig på den här nivån. På bortaplan däremot har man spelat åtta matcher och förlorat sju av dessa, ett facit som får vem som helst runt Eskilstuna att dra sig i håret, man måste helt enkelt spela enklare på resande fot.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Svenska Spel.

  • Match: Östersund – Eskilstuna
  • Spel: Östersund (1)
  • Odds: 1,85 @ Svenska Spel
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 3/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar