Örebro – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Örebro huserar på niondeplatsen i Allsvenskan. Man slog blåvitt i omgången precis innan uppehållet, 1-0, trots att hemmalaget totalt dominerade. Efter uppehållet så hade Örebro en tung period. Det började med bortaförlust i träningsmatchen mot Elfsborg som sedan följdes upp med en 1-0 förlust hemma mot Helsingborgs. Sen torskade klubben mot Malmö och Häcken. Man hade egentligen inget att hämta.

IFK Göteborg innehar femteplatsen och har inte förlorat på sina sex senaste matcher trots försäljningen av Benjamin Nygren och skadan på Karlsson-Lagemyr. Precis efter uppehållet kryssade man borta mot Östersund. Därefter besegrades Sundsvall med 2-1. Efter det så mötte man Falkenberg borta i en öppen match och fick med sig en poäng. Senast körde man över AFC, men det blev bara 1-0.

Jag spelar på Göteborg Draw No Bet till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Örebro – IFK Göteborg
  • Spel: Göteborg DnB
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!