Örebro – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro slutade på mittenplacering i den allsvenska tabellen förra säsongen. Deras allsvenska rutin, har man bevisligen. Inför nuvarande säsong har hemmalaget åter lånat in Romain Gall, och Deniz Hümmet, två spelare som imponerande förra året. Spelarna kan göra att Örebro skräller mot alla motståndare. Dess förvärv av Kevin Walker, är det stora utropstecknet denna säsongen.

IFK Göteborg är ingen enkel motståndare i år, det känns så på förhand, men till premiären tror jag inte att Blåvitt har hittat hem eller hittat rätt. Det finns det ärligt talat inte mycket som pekar på. På lång sikt, har gästerna rustat upp sin trupp ordentligt, och gått från bottenlag till att vara ett tippat topplag. Ola Toivonen hos de regerande mästarna Malmö har rent av utnämnt Blåvitt till guldkonkurrent.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Örebro – IFK Göteborg
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar