Örebro – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Örebro slutade på mittenplacering i den allsvenska tabellen förra säsongen. Deras allsvenska rutin, har man bevisligen. Inför nuvarande säsong har hemmalaget åter lånat in Romain Gall, och Deniz Hümmet, två spelare som imponerande förra året. Spelarna kan göra att Örebro skräller mot alla motståndare. Dess förvärv av Kevin Walker, är det stora utropstecknet denna säsongen.

IFK Göteborg är ingen enkel motståndare i år, det känns så på förhand, men till premiären tror jag inte att Blåvitt har hittat hem eller hittat rätt. Det finns det ärligt talat inte mycket som pekar på. På lång sikt, har gästerna rustat upp sin trupp ordentligt, och gått från bottenlag till att vara ett tippat topplag. Ola Toivonen hos de regerande mästarna Malmö har rent av utnämnt Blåvitt till guldkonkurrent.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Örebro – IFK Göteborg
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/4
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!