IFK Göteborg – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg är förmodligen Allsvenskans mest pressade lag. Våren avslutades på sämsta tänkbara sätt och omstarten förra veckan ,resulterade i en klar 1-3-förlust hemma mot Kalmar. Hemmalagets form är dålig med endast en inkasserad pinne på de fem senaste matcherna. Därmed har blåvitt rasat ordentlig nedåt i tabellen. Man är bara tre poäng och två placeringar från kvalplats. De behöver rycka upp sig.

Örebro har överraskat positivt. Ett tag var de till och med och nosade på den absoluta toppen, för att en viss reaktion skulle komma. Kvar på den övre delen av Allsvenskan är de emellertid fortsatt och det finns känn på Europa. Konkurrensen är dock stenhård. Örebro är fortfarande att se upp med. De spelar bra fotboll, är offensivt starka och verkar, trots förlusten senast (1-2), ha en relativt positiv känsla i truppen.

Jag spelar på Örebro +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – Örebro
  • Spel: Örebro +0,25 (AH)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 14/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar