Sheriff Tiraspol – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sheriff Tiraspol från Moldavien har skördat stora framgångar i den inhemska ligan under senaste åren. Knappt lönt att rabbla upp vilka år de blivit mästare. I nuläget innehar hemmalaget också förstaplatsen i moldaviska ligan, före andraplacerade, Sfintful Georghe. Klubben har precis som torsdagens motstånd, Gnaget, kvalat till Champions League, men misslyckats. De föll mot Tblisi från Georgien.

AIK kan rå hem det här väldigt enkelt. Men det är inte på bortaplan man ska göra det, utan där kommer fokus att ligga på att få med sig ett så bra resultat till Friends Arena. Europa-spelet är av högsta prioritet för AIK nu, då man vill säkra ekonomin inför framtiden. På förhand är man det bättre laget och man är dessutom förstärka av nyförvärvet Nabil Bahoui, som väntas göra comeback.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Sheriff Tiraspol – AIK
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar