Liverpool – Norwich

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Liverpool var små marginaler från att dra hem Premier League-titeln förra året och förutom det spelade hemmalaget hem världens största titel. Laget arbetar med ett liknande spelarmaterial som under förra säsongen och tränaren Jürgen Klopp, kan fortsätta arbeta i samma stil. Förra året lyckades Liverpool få bättre ordning på sitt försvarsspel. Man skapade bättre balans i offensiven kontra defensiven.

Norwich är bottenmaterial i serien, men inget brödgäng och undertecknad ser gästernas chanser till att klara kontraktet goda ut. Naturligtvis blir det lite annorlunda att behöva ställa om spelet i matcher som denna, med en tydligare defensiv approach. Denna säsongen kommer det under stora perioder helt och hållet handla om försvarsspelet; att hålla ihop lagdelarna och täta till bakåt.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,85 @ betsson.

  • Match: Liverpool – Norwich
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/8

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!