Norwich – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Norwich återfinns på jumboplats i Premier League. För närvarande pekar mer eller mindre allting på att det kommer bli nedflyttning för hemmalaget. Senast kommer laget från en tung 0-3-förlust borta mot Wolverhampton Wanderers som matchats hårt och dessförinnan, blev det 0-1-förlust, när Liverpool kom på besök till Carrow Road, dvs. samma arena som denna tillställning kommer att spelas på.

Leicester hittas samtidigt på tredjeplatsen och har radat upp några vinstfria matcher, men haft ett tufft spelschema och helt katastrofalt har det inte sett ut, ett sent mål innebar uddamålstorsk i mötet mot Manchester City och dessförinnan med dubbla kryss när Wolverhampton och Chelsea stod för motstånden. Nu är gästerna såklart ute efter revansch och tre friska poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ betsson.

  • Match: Norwich – Leicester
  • Spel: Leicester (2)
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar