Wolves – Norwich

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Wolverhampton tog emot spanska Espanyol i Europa League och vilken uppvisning man bjöd på, slutresultatet skrevs till hela 4–0 och avancemanget är i princip redan klart. I Premier League-spelet ser situationen sämre ut, endast en seger på senaste sju försöken. Klubbens motivation från torsdagens utklassning ger laget chans, att plocka hemmaseger på Molineux Stadium i dagens tillställning.

Norwich har haft det riktigt tufft på bortaplan denna säsongen i ligan, bara en vinst på 13 bortamatcher. Visserligen har tre matcher slutat oavgjort, förutom 1-1-resultatet borta mot Leicester har övriga kryss kommit mot lag från nedre regionen av tabellen. Inför matchen senast mot Newcastle på bortaplan hade man förlorat tre raka bortamatcher i ligan, en relativt jämn match på St. James Park slutade 0–0.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ betsafe.

  • Match: Wolves – Norwich
  • Spel: Wolves (1)
  • Odds: 1,55 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 23/2