Norwich – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Norwich placeras på jumboplatsen i Premier League efter ytterligare matcher utan seger. Teemu Pukki har inte, lyckats lösa den värdelösa trenden. Norwich är påväg till Championship, vilket kan konstateras redan såhär tidigt in på säsongen. Lagets hopp lever fortsatt, men tron är död enligt undertecknad. Dem har inte mycket att sätta emot och självklart kommer försvarsspelet bli hemmalagets nyckel.

Everton har inte alls levt upp till förväntningarna under Rafa Benitez och ligger bara (!) på en 15:e plats i Premier League Everton är på uppåtgående när deras stjärnor återkommer till spel. Det gör mycket och det blir än tuffare för hemmalaget den här dagen. Norwich var totalt utspelade mot West Ham under onsdagen och spelschemat duggar tätt. Det här är ett möte som Everton skall och bara måste vinna.

Jag spelar på raka tvåan till 2,13 @ NordicBet.

  • Match: Norwich – Everton
  • Spel: Everton (2)
  • Odds: 2,13 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 15/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar