Kristiansund – Bodø/Glimt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kristiansund har under nuvarande säsong blandat och gett. Hemmalaget hittas på sjundeplatsen i ligan efter 16 spelade omgångar. Kristiansunds facit är sex vinster, fem oavgjorda och fem torsk. De har bara vunnit en av deras sju senaste matcher. Därmed är oddset på gästerna högt inför onsdagskvällen. Kristiansund är bättre i hemmaborgen, men här gästar Eliteseriens formstarkaste lag.

Bodø/Glimt har en enormt viktig match framför sig. Under onsdagen kan laget klättra upp i serieledning och peta ner Molde på andraplats. I skrivande stund innehar Molde endast en poäng mer en bortalaget, med en match mer spelad dessutom. Bodø/Glimt är just nu inne i en hektisk period med lite vila. Laget spelade så sent som i söndags mot Viking. En match som slutade i en 2-1 vinst för Bodø/Glimt. 

Jag spelar på Bodø/Glimt Draw No Bet till 1,82 @ NordicBet.

  • Match: Kristiansund – Bodø/Glimt
  • Spel: Bodø/Glimt DnB
  • Odds: 1,82 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar