Legia – Bodø/Glimt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Legia Warszawa lyckades besegra gästerna borta senast. Polackerna lyckades göra tre mål på gästerna som var anfallsglada. Både Legia och Bodø/Glimt, spelar gärna offensiv fotboll och matchplanen, brukar inte fokuseras på försvarsspelet. Legia är sällan inriktade på just detta och troligen inte i returmötet. Legia hade visat en stor klass om klubben skulle lyckas avancera ikväll, mot norrmännen.

Bodø/Glimt var i underläge hela matchen. Den här klubben mår onekligen väldigt bra för tillfället och är en klubb i Norge som tagit stora kliv senaste året. Det här är också ett lag som lever på överraskande, där offensiv fotboll är högt prioriterat. Det här är ett mardrömsläge som laget älskar på något sätt. Man är fruktansvärt bra och starka när det kommer till att jaga mål och är ständigt involverade i mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: Legia – Bodø/Glimt
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 14/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar