Bodø/Glimt – Molde

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Bodø/Glimt har imponerat under senaste säsongerna. Hemmaklubben producerar också bra spelare och slåss alltid om ligatiteln. Bodø/Glimt leder serien för tillfället, förre Molde. Lagen besitter 20 poäng där Bodø/Glimt har en bättre målskillnad. På hemmaplan är laget urstarka, med en statistik på 4-1-0 och laget har gjort otroliga 21 mål på hemmaplan. Ofta blir matcherna målrika på Aspmyra Stadium.

Molde har också startat säsongen bra. Man ligger för tillfället tvåa i serien och vid seger så tar man över serieledningen. Jag tror inte det blir så lätt eftersom gästerna brukar ha problem med Bodø/Glimt på bortaplan. De två senaste bortamöten mot Bodø/Glimt har slutat med förlust. Molde kommer nog försöka sno en pinne här och hålla tätt, de tror jag inte de lyckas med.

Jag spelar på Bodø/Glimt Över 1,5 mål till 1,72 @ betway.

  • Match: Bodø/Glimt – Molde
  • Spel: Bodø/Glimt Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,72 @ betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!