Zrinjski Mostar – Malmö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Zrinjski Mostar gästas av Malmö nu under torsdagskvällen för att spela returmötet i Europa League-kvalet. Malmö plockade en betryggande 3-0-seger från det första mötet. Skåningarna var bättre och de släppte inte till massa målchanser. Gästerna hade dessutom noll skott efter tilläggstid. På förhand, är detta möte kanske redan avgjort. Gästerna ska såklart avancera vidare i kvalet.

Malmö har ett utgångsläge som passar dem bra, då man har visat upp en väldigt svag form på senaste tiden i Allsvenskan där man tappat poäng i fem av de sex senaste matcherna. Man har tappat vad som under våren såg ut som en ointaglig ligaledning och ligger nu på tredjeplats. Med tanke på utgångsläget så tror jag även att Uwe Rössler kommer att vila en del av de äldre och mest tongivande spelarna.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,87 @ bethard.

  • Match: Zrinjski Mostar – Malmö
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,87 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!