Malmö – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malmö kvalificerade sig till Europa League-slutspelet. Det blev nio inspelade poäng i gruppspelet på sex matcher, i ett gruppspel där skåningarna bland annat segrade över den turkiska storklubben Besiktas. Laget är också underdogs med slutspelets överlägset lägsta lönebudget. Malmö har inget att förlora. Guillermo Molins är den enda spelaren i Malmö som kommer missa matchen i Europa League.

Chelsea är smått skakat efter en tung tid på senare dagar. Dess 6-0 förlust mot Manchester City i helgen har tagit hårt. Chelsea behöver en seger och inte minst tränare Maurizio Sarri, som enligt rykten börjar tappa förtroendet i omklädningsrummet. Dessutom finns det skadebekymmer att fundera över. Daniel Drinkwater är inte tillgänglig och Callum Hudson-Odoi samt Gary Cahill är osäkra.

Jag spelar på under 3 mål (Asian Handicap) till 1,61 @ ComeOn.

  • Match: Malmö – Chelsea
  • Speltips: Under 3 mål (AH)
  • Odds: 1,61 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar