Everton – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton imponerade inte under träningsmatcherna. Samtidigt kan man konstatera att deras prestation borta mot Crystal Palace var klart godkänd. Att spela borta på Selhurst Park och plocka hem tre poäng är stabilt. Under Silly Season, har klubben öppnat plånboken. Man har värvat in Moise Kean, Djibril Sidibe, Alex Iwobi, Andre Gomes och Fabian Delph. Värvningsstrategin är välgenomtänkt.

Watford har inte ofta haft bra säsonger likt den gångna. Gästerna har helt enkelt inte skördat många framgångar. Förra året hade man chansen att nå en åtråvärd tabellplacering och en FA-cuptitel. Istället föll man på målsnöret. Laget hade en enstaka vinst på de sex sista matcherna i ligan. Premiären mot Brighton blev ett totalt fiasko och man blev avklädda och förnedrade totalt med hela 0-3.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betway.

  • Match: Everton – Watford
  • Spel: Everton (1)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 17/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar