Watford – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Watford återfinns på jumboplatsen i Premier League. Laget har bara lyckats skrapa ihop fem poäng, på de tio inledande matcherna (fem oavgjorda och fem förluster). Anmärkningsvärt är oförmågan att sätta bollen i nät. De har nätat fem gånger och, samtidigt släppt in 21 baljor. Hemmalagets storförlust mot Manchester City gick till historieböckerna. Klubben blev nämligen pulvriserade på bortaplan, 8-0.

Chelsea hade ingen rolig inledning. I premiären åkte Frank Lampard och hans mannar på en riktigt tung förlust med hela 4-0 mot Manchester United. Efter det hade man det tufft med en hel del poängtapp, knappa vinster och några förluster. Men sedan skulle vändningen komma. En storseger i cupen skulle innebära en rejäl mental omladdning och laget har sedan dess sett helt annorlunda ut.

Jag spelar på raka tvåan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Watford – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 2/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar