Chelsea – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Chelsea förlorade mot West Ham nu senast, och det påverkar naturligtvis, negativt inför avslutningen av säsongen. Chelsea hade såklart behövt vinna matchen. Med dessa förutsättningar kommer man också behöva vinna nästa match. Manchester United och Wolverhampton närmar sig i toppen, två lag som i dagsläget är ligans mest formstarka lag. Det skall Chelsea ha stor respekt för.

Watford återfinns på sjätteplatsen i Premier League. Det är emellertid mycket som ska till för att laget skall slå Chelsea den här dagen, då det väntar både bortaplan och underläge i kvalitet. Tre raka förluster mot dagens motstånd likaså. Watford har förlorat fyra raka matcher i ligan i dagsläget, så formen är inget vidare heller tyvärr. Chelsea har goda möjligheter att lösa en seger här, därför klickar vi spelet.

Jag spelar på Chelsea -1,0 (Asian Handicap) till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Chelsea – Watford
  • Spel: Chelsea -1,0 (AH)
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!