Everton – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton förlorade snöpligt senast på Goodison Park mot West Ham. De är vinstlösa i två matcher, detta trots bra prestationer. Liverpool-klubben vill givetvis tillbaka till vinnarspåret igen. Everton är dessutom favoriter här. Eftersom gästernas form, ser bedrövlig ut, borde denna uppgift bli tämligen enkel. Everton har besegrat Watford i senaste tre matcherna. Everton har såklart goda vinstchanser.

Watford kliver in i matchen med fyra raka matcher utan seger. Sett till senaste insatsen talar inte heller mycket för att det studsar tillbaka i en tuff match mot Everton. Gästerna har haft mycket att fundera på under veckan efter matchen senast mot Liverpool. Matchen slutade med en 0-5 förlust. Givetvis var de inte favoriter på förhand men den insatsen och det förlustsiffrorna får bara inte hända.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ betsafe.

  • Match: Everton – Watford
  • Speltips: Everton (1)
  • Odds: 1,71 @ betsafe
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 23/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar