Everton – Tottenham

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Everton brukar vanligtvis ligga strax under storklubbarna på den övre tabellhalvan. Man har emellertid haft problem under höstens Premier League. Inför detta möte mot Tottenham återfinns Everton på elfteplatsen, även om man vid seger kommer att avancera ett antal placeringar. Gällande lagets form så är den väldigt svag just nu. Everton är nämligen segerlösa på sina fyra senaste matcher.

Tottenham har verkligen imponerat under hösten. Man tog sig visserligen till CL-åttondelsfinal med nöd och näppe, men i ligan har man gått starkt. Laget ligger inför matchen mot Everton på tredjeplats och kommer bara vara två poäng efter Manchester City på andraplatsen ifall det blir vinst under söndagen. Gästerna kommer till dagens match med fyra vinster på sina fem senaste matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ betsson.

  • Match: Everton – Tottenham
  • Speltips: Tottenham (2)
  • Odds: 2,15 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 23/12

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!