Everton – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Evertons senaste matcher har inte varit övertygande. Liverpool-lagets form, är inte bra jämfört med hur den tidigare varit. Hemmalaget får tillbaka Allan, Joshua King, och Andre Gomes. Inget som övertygar mig att ändra åsikt inför matchen. Everton har inte vunnit på fem matcher. Tappet av skyttekungen Calvert-Lewin har såklart påverkat laget. Här får man dessutom tufft motstånd återigen.

Tottenham siktar mot finalen i ligacupen mot Manchester City om cirka en vecka. Det här blir ett genrep inför den matchen, då Tottenham ser titelmatchen som väldigt viktig. Fansen vill ha sin första titel, men det lär inte bli någon lätt historia när man möter Europas just nu bästa klubblag. I ligan väntas ikväll en kvalitetsrik fredagsmatch mot vad det brukar erbjudas och Tottenham kommer att satsa fullt här.

Jag spelar på Tottenham Draw No Bet till 1,60 @ bet365.

  • Match: Everton – Tottenham
  • Spel: Tottenham DnB
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar