Crystal Palace – Everton

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Crystal Palace gästas av Ancelottis Everton på Selhurst Park i den tredje omgången av Premier League. Hodgson har fått sig en kanonstart med sitt Crystal Palace. The Eagles innehar sex poäng på två spelade ligaomgångar. Hemmalaget har samtidigt varit något underlägsna, när det kommer till bollinnehav, men samtidigt visat prov på solidariskt försvarsspel. Klubben har varit oerhört kliniska under inledningen.

Everton har tagit två raka segrar i inledningen. Carlo Ancelotti tog över i december förra säsongen och slängdes rätt in i hetluften. Nu har den erfarna tränaren fått en riktig försäsong och kunnat forma spelet på ett helt annat sätt. Ancelotti är en väldigt uppskattad tränare för många spelare. James Rodriguez har värvats in från Real Madrid. Everton har verkligen visat att de satsar för en högre placering i år.

Jag spelar på Everton Draw No Bet till 1,53 @ betsafe.

  • Match: Crystal Palace – Everton
  • Spel: Everton DnB
  • Odds: 1,53 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/9