Crystal Palace – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Crystal Palace kommer till premiärmatchen i Premier League, med en klart mindre lyckad försäsong. De spelade åtta vänskapsmatcher och förlorade fem utav dessa, spelade en oavgjord och vann endast två. Deras senaste match mot Hertha Berlin, förlorade klubben och blev totalt utspelade med 4-0. Laget har kvalitéer, men idag möter man Everton på hemmaplan i premiärmatchen där trenden är katastrofal.

Everton har gjort det väldigt bra med att fylla på med bra spelare och optimismen flödar. Man ska inte underskatta det faktumet att Everton har köpt loss Andre Gomes från Barcelona, han var en av de bästa mittfältarna för laget. Man har tagit in Djibril Sidibé från Monaco, Fabian Delph från Manchester City, Moise Kean från Juventus, Jean-Phillippe Gbamin från Mainz samt Alex Iwobi från Arsenal.

Jag spelar på Everton Draw No Bet till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Crystal Palace – Everton
  • Spel: Everton DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16:00, 10/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar