Wolves – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Wolverhampton spelar sista hemmamatchen för säsongen och poäng måste även spelas in. Klubben slåss om europaplatser, men det är jämnt inför kommande två omgångar och Wolverhampton har Chelsea borta i sista omgången. Wolves borde även vara taggade, där motståndarlaget samtidigt inte har något att spela för. De tog tre komfortabla poäng mot Everton för att sedan kryssa mot Burnley.

Crystal Palace är säkra och har spelat in ett nytt kontrakt till nästa säsong men på senaste har gästerna verkligen inte övertygat. Visst, man vill avsluta säsongen fint såklart men formen och motivationen går definitivt inte att mäta med den Wolves går in på plan med, som faktiskt har något att spela för här. Crystal Palace har nu sex raka förluster i Premier League, ett riktigt svagt facit.

Jag spelar på raka ettan till 1,47 @ bethard.

  • Match: Wolves – Crystal Palace
  • Spel: Wolves (1)
  • Odds: 1,47 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 20/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar