Helsingborg – Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helsingborg inledde säsongen med sin ålderstigna trupp och var såklart medvetna om eventuella risker med skador under året, vilket fallet även blivit. För tillfället, är det emellertid bara den unga målvakten Kalle Joelsson som är indisponibel. Henrik Larsson kan alltså formera sin starkaste startelva och det är såklart en fördel. Man har dessvärre tappat nyckelspelaren Rasmus Jönsson under transferfönstret.

IFK Göteborg öppnade säsongen på ett helt fantastiskt sätt och lät den ungdomliga entusiasmen styra lagets sätt att spela. Det visade sig vara ett lyckosamt drag. Nu har man dock tappat nyckelspelare som Benjamin Nygren och Patrik Karlsson Lagemyr. Rasmus Wikström som Noah Alexandersson, två unga spelare, också dragit på sig tunga skador. De spelar därmed inte nere på Olympia.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ bethard.

  • Match: Helsingborg – Göteborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar