Helsingborg – Göteborg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Helsingborg inledde säsongen med sin ålderstigna trupp och var såklart medvetna om eventuella risker med skador under året, vilket fallet även blivit. För tillfället, är det emellertid bara den unga målvakten Kalle Joelsson som är indisponibel. Henrik Larsson kan alltså formera sin starkaste startelva och det är såklart en fördel. Man har dessvärre tappat nyckelspelaren Rasmus Jönsson under transferfönstret.

IFK Göteborg öppnade säsongen på ett helt fantastiskt sätt och lät den ungdomliga entusiasmen styra lagets sätt att spela. Det visade sig vara ett lyckosamt drag. Nu har man dock tappat nyckelspelare som Benjamin Nygren och Patrik Karlsson Lagemyr. Rasmus Wikström som Noah Alexandersson, två unga spelare, också dragit på sig tunga skador. De spelar därmed inte nere på Olympia.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ bethard.

  • Match: Helsingborg – Göteborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!