Sheffield W – Luton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sheffield Wednesday har med största sannolikhet siktet på en eventuell toppstrid i Championship. Man hade alla chanser i världen till att komma ifatt Millwall senast, men hemmalaget var ineffektiva i sista tredjedelen. Givetvis en jobbig förlust, men sådana plumpar kommer och är närmast oundvikliga. Innan dess har klubben sett stabila ut. Wedesdays chanser till toppstriden är naturligtvis mycket stora.

Luton Town är tippade nere i bottenträsket, men ska såklart kunna överleva. Gästerna har på deras tre inledande matcher, skrapat ihop blott en pinne, ett kryss och dubbla förluster. Ljusglimten är att laget har avancerat vidare i ligacupen sedan 3-1-vinsten över Ipswich. Vad som ska nämnas är att Luton ändå spelat hyfsad fotboll i upptakten av spelåret och hållit nivån uppe under matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ betway.

  • Match: Sheffield W – Luton
  • Spel: Sheffield W (1)
  • Odds: 1,91 @ betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar