Luton – Middlesbrough

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Luton Town är numer tillbaka i Championsship efter 13 säsonger utanför den näst högsta ligan. Senaste säsongen, avgjordes League One i den sista omgången. Man drog den bästa lotten. Trots storförlusten i genrepet mot Norwich, är känslan god och hemmalaget har förhoppningar om poäng ikväll. Nya spelare har värvats in till klubben och förhoppningarna är såklart att förnya ligakontraktet.

Middlesbrough har höjt målsättningarna efter förra säsongens kvalmiss. Tanken var att hota om att ta sig upp till Premier League förra säsongen, men efter för många poängtapp slutade de på sjundeplats. Det var en poäng ifrån att få kvala upp till Premier League. Man har inte gjort några större förändringar när det gäller truppen. Ett tapp är såklart Martin Braitwaith som lämnat klubben permanent.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,42 @ Unibet.

  • Match: Luton – Middlesbrough
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,42 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar