Malmö – Bnei Yehuda

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö återfinns på andraplats i Allsvenskan och Lennart Johanssons pokal, känns nära för tillfället, trots knackigt spel i ligan under dem senaste omgångarna. Laget har på dem fem senaste matcherna, plockat tre segrar, kryssat en och förlorat en. Ikväll kommer troligtvis skåningarna sätta högsta fart från start och räkna med att huvudtränaren Rösler, naturligtvis kommer plocka fram bästa spelartrupp.

Bnei Yehyda slutade på femteplats i den israeliska ligan förra säsongen och kvalificerade sig för Europa League-kvalet genom att vinna cupen. Det är storstaden Tel Avivs tredjelag bakom Hapoel Beer Sheva (som Norrköping ställdes mot) och Maccabi Tel Aviv. Gästerna har under dem fem senaste matcherna, inkasserat tre förluster, spelat en oavgjort och vunnit en. Malmö ska vara klara favoriter här.

Jag spelar på raka ettan till 1,40 @ betway.

  • Match: Malmö – Bnei Yehyda
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,40 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!