Malmö – Cracovia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har tidigare imponerat på europascenen mot större klubbar än i inhemska ligan. Hemmalaget står inför nästa äventyr och man börjar på hemmaplan mot en polsk motståndare, nämligen Cracovia. Skånelaget möter emellertid ett formstarkt motstånd, vilket ger förutsättningarna till en intressant match. Här tror jag på MFF fullt ut. De har alla förutsättningar för att avancera.

Cracovia kommer till Sverige och Malmö med förhoppningen om att avancera. Man är underdogs både oddsmässigt och överlag. Polska ligan har precis dragit igång och de har hunnit spela en ligamatch och två andra tävlingsmatcher, samtliga slutade med vinst. Det är ett formstarkt lag med bra självförtroende som Malmö får besök av. Här besitter dock Malmö klart mer rutin och klass.

Jag spelar på raka ettan till 1,43 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Cracovia
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,43 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar