Parma – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Parma flyttades upp till det italienska finrummet inför förra säsongen och klubben lyckades hålla sig kvar med hyfsat god marginal. Laget slutade på fjortondeplatsen och kunde således säkra nytt kontrakt. Sett till Parmas tretton senaste ligamatcher har man endast förlorat fyra av dessa. Hemmalaget har dessutom stått för en fullt godkänd försäsong, med vinster mot Sampdoria och Venezia.

Juventus lyckades som bekant kamma hem Serie A och italienska supercupen förra säsongen, men mer än så blev det inte. Efter uttåg ur Coppa Italia samt uttåg ur Champions League i kvartsfinal, får man nu ta nya tag. Man har värvat friskt under sommaren, bland annat supertalangen Matthijs De Ligt från Ajax och Danilo från Manchester City. En förstärkt backlinje som ser ruskigt lovande ut.

Jag spelar på Parma +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Parma – Juventus
  • Spel: Parma +1,5 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar