Röda Stjärnan – Young Boys

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Röda Stjärnan imponerade på bortaplan mot Young Boys senast och var dessutom nära att plocka med sig ett drömresultat. Serberna hade länge en 2-1-ledning, men med en knapp kvart kvar av matchen, kvitterade schweizarna på straff. 2-2-resultat är samtidigt mycket bra. Med bortaregeln går hemmalaget vidare på både 0-0 och 1-1. Statistiken talar naturligtvis för hemmalagets avancemang.

Young Boys läge ser tufft ut. Två mål insläppta på hemmaplan gör att gästerna åker ut vid ställning 0-0. Därför måste laget framåt direkt för att göra mål. En fara för lag som måste göra mål är att man kan bli för tunga framåt och när man väl förlorar boll finns det stora ytor för motståndarna att göra mål. Ju längre tid av matchen som går utan mål desto mer risker måste man ta.

Jag spelar på att Röda Stjärnan avancerar vidare till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Röda Stjärnan – Young Boys
  • Spel: Röda Stjärnan avancerar
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar