Albanien – Island

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Albanien föelorade mot regerande världsmästarna Frankrike senast. Fransmännen var bättre, knappast något snack om saken, och förlustsiffrorna skrevs till hela 4-1. Förlusten innebär tyvärr för Albanernas del, att avancemang till EM-gruppspel, blir svårt. Avståndet till Frankrike, Island och Turkiet är på sex poäng. Lagen lär inte ta sex poäng mindre än Albanian på kvarstående matcher.

Island går som tåget och senast körde man över Moldavien på hemmaplan med 3-0. Det var nationens tredje raka seger och det gör att man placerar sig på lika många poäng som världsmästarna Frankrike samt Turkiet. Extremt imponerande att en nation med mindre än en halv miljon invånare konkurrerar med dessa länder. I Islands samtliga gruppspelsmatcher har det blivit mål i första halvlek.

Jag spelar på över 0,5 mål i första halvlek till 1,53 @ bet365.

  • Match: Albanien – Island
  • Spel: Över 0,5 mål (FH)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar