Benfica – Leipzig

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Benfica är tillbaka i Champions League. Klubben har under de senaste säsongerna, prenumererat på platsen till Champions League i det inhemska seriespelet. Det är precis som vanligt, Benfica som slåss med Porto och Sporting. Benfica har hamnat med motståndarna Leipzig, Zenit och Lyon. Kvällens motståndare ska såklart vara favoriter. Benfica kan emellertid få ganska stora problem med Lyon.

Leipzig går som tåget i den inhemska ligan och leder Bundesliga efter fyra omgångar. De kommer från ett oavgjort resultat mot giganten Bayern München i helgen, vilket var lagets första poängtapp. Innan det mötet hade man tre, mycket övertygande, vinster. Lagen som har besegrats är Mönchengladbach, Frankfurt och nykomlingen Union Berlin. Det är en mycket lovande start, för ett mycket lovande lag.

Jag spelar på Leipzig +0,5 (Asian Handicap) till 1,53 @ Svenska Spel.

  • Match: Benfica – Leipzig
  • Spel: Leipzig +0,5 (AH)
  • Odds: 1,53 @ Svenska Spel
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar