Benfica – Ajax

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Benfica avancerade till åttondelsfinal av Champions League, genom att till exempel besegra Barcelona i gruppspelet. Klubben plockade andraplatsen i CL-gruppen när Dynamo Kiev besegrades med 2-0 i sista omgången. Sedan CL-gruppspelet har det dock inte gått som laget hade önskat. Efter 3-0-torsken mot Porto, fick lagets jorge Jesus sparken. Sedan dess har läget i klubben varit sämre under Verissimo.

Ajax situation ser desto bättre ut. Gästerna har inkasserat tio raka segrar och samtidigt har holländarna enbart släppt in ett enda mål på dessa matcher. Dessutom återfinns Ajax på förstaplats Eredivisie, med fem poängs marginal till PSV. Ajax har bevisat att de håller riktigt hög klass. Laget plockade trepoängare i samtliga Champions League-matcher, mot Sporting, Dortmund och Besiktas.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ CampoBet.

  • Match: Benfica – Ajax
  • Spel: Ajax (2)
  • Odds: 1,83 @ CampoBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
campobet2100 KRSpela här!


Lämna ett svar