Köpenhamn – Lugano

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamns form är inget vidare för tillfället. Klubben har två raka förluster i ligan mot betydligt sämre lag. En gemensam nämnare är dock att Köpenhamn spelat på bortaplan och att hemmaspelet har varit betydligt bättre. De matcher som spelats på Parken under denna säsongen, har vunnits och med europaspelet inräknat har hemmaklubben vunnit fem av sex hemmamatcher. Favoritskap innehas.

Lugano har under de senaste åren slutat på en placering i den undre halvan av schweiziska högstaligan. Förra säsongen lyckades man med minsta möjliga marginal, knipa direktkvalificering till Europa League. De lär dock få det svårt med att lyckas ta sig vidare ur gruppen, inte minst med tanke på hur man startat den inhemska fotbollssäsongen. Lugano placerar sig nämligen näst sist i tabellen efter nio omgångar.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ betsafe.

  • Match: Köpenhamn – Lugano
  • Spel: Köpenhamn (1)
  • Odds: 1,77 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:55, 19/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar