Lugano – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lugano lyckades plocka europaspelplats denna säsongen efter att ha lyckats säkra tredjeplats med små marginaler. Pågående säsong har de däremot inte imponerat alls lika mycket. Tretton poäng på tretton omgångar, i den schweiziska högstaligan, ger laget en åttondeplats i tabellen, en placering som innebär att man ligger tredje sist. Endast en poäng över nedflyttningsstrecket. Laget har tagit tre vinster totalt.

Malmö lottades inte in i någon drömgrupp i Europa League direkt. Med Dynamo Kiev och Köpenhamn, blir det tufft för svenskarna att avancera vidare. Poängtagande mot Lugano är nästan ett måste. Dock är det inte en enkel bortamatch som väntar och Malmö är betydligt starkare hemma på Stadion. Däremot besitter man en form som är bättre än torsdagens motstånd, sedan 2-0 vinsten mot AIK.

Jag spelar på Malmö Draw No Bet till 1,74 @ Svenska Spel.

  • Match: Lugano – Malmö
  • Spel: Malmö DnB
  • Odds: 1,74 @ Svenska Spel
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:55, 7/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar