Malmö – Lugano

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har under senaste tiden börjat inkassera poäng i sann MFF-anda. Samtidigt åkte skåningarna på en förlust borta mot Hammarby i senaste matchen. Förlusten innebär att striden om SM-guldet är desto tuffare. Med största sannolikhet brände dem chanserna senast att vinna Lennart Johanssons pokal. I Europa League måste hemmalaget vinna för att kunna avancera vidare. Laget chanser är goda.

Lugano kommer ifrån en 0-0-match mot Zürich som förvisso får ses som ett godkänt resultat med tanke på tabellen. Idag ligger de på åttondeplats i seriespelet. Totalt har man kammat hem två vinster, kryssat vid fyra tillfällen och torskat fem matcher. I Europa League torskade de först med 1-0 mot Köpenhamn. Därefter mot Dynamo Kyiv på hemmaplan, lyckades man förvånansvärt nog tråckla med sig en poäng.

Jag spelar på raka ettan till 1,78 @ betsafe

  • Match: Malmö – Lugano
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,78 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar