Malmö – Köpenhamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö kommer under torsdagen spelar Öresundsderby mot Köpenhamn. Malmö inledde gruppspelet med bortaförlust mot förhandsfavoriterna Dynamo Kiev efter att ha släppt in matchens enda mål så sent som i åttiofjärde minuten. Ännu sämre för Malmö är att Köpenhamn tog tre poäng mot Lugano. MFF bör vara motiverade liksom Stadion. Malmö brukar höja sig i dessa matcher.

Köpenhamn har stått för en godkänd inledning i Superligaen med 25 poäng på elva matcher. Dess facit räcker dock inte till serieledning, förstaplatsen ockuperas av Midtjylland. Man kommer till matchen efter vinst mot Silkeborg på hemmaplan med 4-2 och har således ett bra självförtroende när man beger sig över sundet. Däremot har Köpenhamn inte övertygat på bortaplan på senaste tiden.

Jag spelar på Malmö Draw No Bet till 1,50 @ Svenska Spel.

  • Match: Malmö – Köpenhamn
  • Spel: Malmö DnB
  • Odds: 1,50 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar