Köpenhamn – KuPS

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn plockade ganska väntat en 1-0-seger i första mötet av Europa League-kvalet mot KuPS. FCK var klart bättre på alla fronter, egentligen överdominanta. De skapade mest, rullade boll och släppte till förhållandevis lite. Danskarna hade dock problem att komma till dem absolut hetaste chanserna i första mötet och kommer även från en hemsk premiärmatch i seriespelet, en förlust mot Horsens med 1-2.

KuPS ligger på femteplatsen i den finska förstadivisionen, från att ha blivit tvåa under fjolåret. Chansen att vara där uppe och nosa lever dock alltjämt, det kan bli Europaspel även nästa år. Men å andra sidan, laget har inte mycket att sätta emot här. Det är klart att de skulle kunna avancera förbi en eller kanske två kvalrundor, men att nå gruppspelet är en helt annan sak. Tror på en lika målfattig historia här ikväll.

Jag spelar på under 3,25 mål till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – KuPS
  • Spel: Under 3,25 mål
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 19/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar