Inter Turku – KuPS

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Inter Turku har hamnat allt längre ifrån topp-placeringarna efter svagare månader resultatmässigt. De mötte KuPS under dessa månader. Det blev en förödande 5-1-förlust på bortaplan, en match som lagets huvudtränare John Allen minns allt för väl. Man tog emellertid snabb revansch från den förlusten och slog självaste HJK i cupen bara fem dagar senare. Lite typiskt Turku under nuvarande säsong.

KuPS Kuopio är ett klassiskt lag i Finland och har under de senaste säsongerna spelat en attraktiv fotboll och fått fina resultat. Ifjol slutade man på en hedersam andraplats efter överlägsna HJK. Laget såg ut att i inledningen av denna säsong kunna göra det igen. På slutet har dock resultaten inte gått i KuPS favör, där framför allt det defensiva spelet fallerat. Framåt är Karjalainen det överlägset största hotet.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ ComeOn.

  • Match: Inter Turku – KuPS
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 4/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar