Inter Turku – KuPS

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Inter Turku har hamnat allt längre ifrån topp-placeringarna efter svagare månader resultatmässigt. De mötte KuPS under dessa månader. Det blev en förödande 5-1-förlust på bortaplan, en match som lagets huvudtränare John Allen minns allt för väl. Man tog emellertid snabb revansch från den förlusten och slog självaste HJK i cupen bara fem dagar senare. Lite typiskt Turku under nuvarande säsong.

KuPS Kuopio är ett klassiskt lag i Finland och har under de senaste säsongerna spelat en attraktiv fotboll och fått fina resultat. Ifjol slutade man på en hedersam andraplats efter överlägsna HJK. Laget såg ut att i inledningen av denna säsong kunna göra det igen. På slutet har dock resultaten inte gått i KuPS favör, där framför allt det defensiva spelet fallerat. Framåt är Karjalainen det överlägset största hotet.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,61 @ ComeOn.

  • Match: Inter Turku – KuPS
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 4/7

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!