Elfsborg – Malmö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Elfsborg har inte erbjudit deras målvakt någon kontraktsförlängning. Lagkaptenen riktade även hård kritik mot klubben och tränaren Jimmy Thelin, någonting som ej verkar uppskattas av klubben, som nu meddelat att Stuhr-Ellegaard inte ska träna med laget den närmsta tiden. Bråket kan påverka klubbens prestation på söndag. Förutom att de tappar en bra målvakt, så påverkar detta laget.

Malmö har efter ännu ett lyckat kval tagit sig till Europa Leagues gruppspel, har ett intensivt schema. På en vecka kommer man ha spelat mot Norrköping, Kiev och Elfsborg. Detta är någonting som påverkar spelarna. Jag tror inte att påverkan kommer vara så stor. Malmö har de senaste åren skaffat sig mycket erfarenhet från dessa sammanhang. Gästerna bör såklart vinna kvällens match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 22/9