Elfsborg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg har inte erbjudit deras målvakt någon kontraktsförlängning. Lagkaptenen riktade även hård kritik mot klubben och tränaren Jimmy Thelin, någonting som ej verkar uppskattas av klubben, som nu meddelat att Stuhr-Ellegaard inte ska träna med laget den närmsta tiden. Bråket kan påverka klubbens prestation på söndag. Förutom att de tappar en bra målvakt, så påverkar detta laget.

Malmö har efter ännu ett lyckat kval tagit sig till Europa Leagues gruppspel, har ett intensivt schema. På en vecka kommer man ha spelat mot Norrköping, Kiev och Elfsborg. Detta är någonting som påverkar spelarna. Jag tror inte att påverkan kommer vara så stor. Malmö har de senaste åren skaffat sig mycket erfarenhet från dessa sammanhang. Gästerna bör såklart vinna kvällens match.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 22/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar