Brescia – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Brescia är nykomlingar i högstadivision. Klubben lyckades med knappa marginaler vinna andraligan förra säsongen, och hittas numer i finrummet. Med fyra matcher spelade, har hemmalaget stått för ett godkänt resultat, två matcher vunna och två matcher förlorade. Däremot har man inte haft ett speciellt tufft spelschema. Laget har visat upp en bra defensiv i majoriteten av matcherna.

Juventus lyckades inte vinna mot Fiorentina och Inter leder nu serien efter fyra omgångar. Juventus har full pott på hemmaplan där man spelat två matcher men man har inte haft det lika enkelt på bortagräs. I seriepremiären var man gäster när man mötte Parma i en historia som slutade 1-0 till Juventus. I andra bortamatchen spelade man mot Fiorentina där man som bekant fick dela på potten efter 0-0.

Jag spelar på Juventus under 2,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Brescia – Juventus
  • Spel: Juventus U 2,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar