Sampdoria – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdoria landade på niondeplats förra säsongen med vittring på Europa League-platserna. I nuläget återfinns laget på jumboplatsen. Säsongen 2019/2020 har inte alls börjat som Sampdoria hade velat. Laget har tillsammans med konkurrenterna SPAL och Lecce släppt in flest mål i ligaspelet. Den klubb som besegrade Juventus i sista omgången förra säsongen är som bortblåst. Dess situation är tuff.

Inter går som tåget just nu. Den nya tränaren Antonio Conte har verkligen fått sig en smakstart i sitt nya lag. Såhär långt ser Inter betydligt starkare ut den här säsongen än vad de gjorde ifjol. Men även förra säsongen var bra för gästerna. Inter befäst en av de eftertraktade CL-placeringarna. Inter befinner sig alltså högst upp i tabellen efter fem ligaomgångar och har fem raka vinster i bagaget.

Jag spelar på raka tvåan till 1,68 @ bethard.

  • Match: Sampdoria – Inter
  • Spel: Inter (2)
  • Odds: 1,68 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar