Falkenberg – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Falkenberg krigar för överlevnad och med fem omgångar kvar, innehas kvalplatsen med 19 inspelade poäng. Bakom dem, återfinns Sundsvall och Eskilstuna. Till säker mark och Östersund skiljer tre pinnar. Inte många som trodde på Falkenberg inför säsongen och utifrån förutsättningar och förhoppningar har man gjort det ganska bra. Det känns inte omöjligt att knappa in på ett krisande Östersund.

Norrköping har efter efter sommarens uppehåll gått som tåget. Av lagets sju senaste matcher, har hela sex stycken slutat med vinst. I samtliga sex segrar har de lyckats hålla nollan. Poängtappet och förlusten kom mot Malmö på bortaplan, en på förhand väldigt svår match. Efter förlusten mot Malmö har Peking en 3-0-seger mot Örebro och en 4-0-seger mot AFC. Just nu ser Norrköping ostoppbara ut.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Falkenberg – Norrköping
  • Spel: Norrköping (2)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 29/9