Östersund – Djurgården

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Östersund verkar åtminstone undvika tvångsnedflyttning på grund av ekonomiska problem. Superettan kan samtidigt vara nära för Östersund. Sex raka matcher har förlorats och senaste trepoängaren kom för elva matcher sedan. Nu under veckan besöktes Örebro på Behrn Arena, där Kalpi Ouattara stod för ett tufft självmål och förlustsiffrorna summerades till 0-2. Lite talar för att det kommer ljusna för laget.

Djurgården har allt i egna händer, när det handlar om titelstriden. Stockholmarna toppar serien inför de fem avslutande matcherna. Det mest häpnadsväckande med gästerna är att årets tre enda förluster alla kommit i derbyn, också tre till antalet. Efter förlusten mot AIK häromveckan har det blivit tre raka vinster över Helsingborg, Sundsvall samt Falkenberg. Matcher mot bottenmotstånd, har DIF haft lätt för.

Jag spelar på raka tvåan till 1,48 @ betway.

  • Match: Östersund – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 1,48 @ betway
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!