Östersund – Djurgården

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Östersund verkar åtminstone undvika tvångsnedflyttning på grund av ekonomiska problem. Superettan kan samtidigt vara nära för Östersund. Sex raka matcher har förlorats och senaste trepoängaren kom för elva matcher sedan. Nu under veckan besöktes Örebro på Behrn Arena, där Kalpi Ouattara stod för ett tufft självmål och förlustsiffrorna summerades till 0-2. Lite talar för att det kommer ljusna för laget.

Djurgården har allt i egna händer, när det handlar om titelstriden. Stockholmarna toppar serien inför de fem avslutande matcherna. Det mest häpnadsväckande med gästerna är att årets tre enda förluster alla kommit i derbyn, också tre till antalet. Efter förlusten mot AIK häromveckan har det blivit tre raka vinster över Helsingborg, Sundsvall samt Falkenberg. Matcher mot bottenmotstånd, har DIF haft lätt för.

Jag spelar på raka tvåan till 1,48 @ betway.

  • Match: Östersund – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 1,48 @ betway
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar