Juventus – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har vunnit deras tre senaste matcher efter 2-2-matchen mot Atletico. Det mötet förtjänade italienarna att vinna, men Atletico inhämtade tvåmålsunderläget. Juventus har prenumererat på titeln, men under denna säsongen har hemmalaget fått konkurrens av Inter som leder med två poäng före Juventus. Klubben har bara misslyckats med att göra mål i en av sina sju senaste matcher.

Bayer Leverkusen hade en väldigt tuff start på sitt Champions League-äventyr då de förlorade hemma mot Lokomotiv Moskva med 2-1. Vinst i sina två senaste matcher med fem mål gjorda framåt och inga insläppta bakåt. Dock så kommer det här bli en betydligt svårare match än att möta Union Berlin och Augsburg i Bundesliga. För att få en syl i vädret så kommer alla spelare behöva prestera.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Leverkusen
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar