Djurgården – Hammarby

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Djurgården har inför nuvarande omgång, sex poängs försprång på Hammarby och AIK, medans dem är tre pinnar före andraplacerade Malmö. Gnaget möter Örebro och Malmö har Göteborg på söndagen. Oerhört viktiga möten för samtliga topplag väntar under dagen. Djurgården har varit oerhört starka under säsongen och efter förlusten mot AIK har man gått rent de fyra senaste matcherna.

Hammarby hopp om ett andra SM-guld lever fortfarande i allra högst grad. Hursomhelst så har man vid seger här bara tre poäng upp till den som leder Allsvenskan efter den här omgången (MFF om de vinner mot Göteborg, annars Djurgården) och man har Malmö hemma i omgången efter det här. Hammarby har vunnit sina fyra senaste matcher genom att göra extremt mycket mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 7/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!