Malmö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö inledde årets hemmaspel på sämsta möjliga sätt. Redhawks förlorade mot Rögle i omgång två. Förlusten har hemmalaget därefter, följt upp med två mycket övertygande insatser på hemmaplan mot Luleå och Örebro. Enkla tremålssegrar i båda dessa matcher. Det är talande vad långa bortaresor innebär. Luleå tillhör en av de stora favoriterna denna säsongen, men hade dock problem.

Skellefteå var tippade som ett mittenlag inför säsongen. De första omgångarna har man dock visat att man återigen vill vara med i den absoluta toppen och göra upp. Förutom torsken mot Frölunda, har de vunnit samtliga hemmamatcher men också tagit två fina skalper på bortaplan. I lördags förlorade man emellertid mot Örebro som vann förvånansvärt enkelt. Ett frågetecken ställs till dagsformen.

Jag spelar på Malmö inklusive förläning och straffar till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Skellefteå
  • Spel: Malmö ML
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar