Portugal – Luxemburg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Portugal var storfavoriter inför gruppspelet. Det är emellertid Ukraina som varit ett stort utropstecken med tretton poäng på fem matcher. Portugal, ligger för tillfället på åtta poäng, med matchen mindre spelad. Under fredagen ska poäng inkasseras för portugiserna när landslaget tar emot Luxemburg, allt annat vore givetvis fiasko. Portugal besitter god form liksom deras spelare.

Luxemburg har aldrig lyckats nå ett EM och så förblir det även efter detta kvalet. Man har dock lyckats skrapa ihop fyra poäng på fem matcher, ett imponerande facit för att vara Luxemburg, men att gästerna ska förbättra de siffrorna under fredagen blir otroligt tufft. Klasskillnad råder och man spelar dessutom på bortaplan. De poäng man har tagit har man noterats för under de tre första matcherna i kvalet.

Jag spelar på Portugal halvtid/fulltid till 1,53 @ bet365.

  • Match: Portugal – Luxemburg
  • Spel: Portugal HT/FT
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/10